Zatvaranje Barskog ljetopisa

Jubilarni, trideseti Barski ljetopis, nakon dva mjeseca i više od 160 programa u okviru Večernje scene i pratećih segmenata, biće zvanično zatvoren u ponedjeljak kada će na platou ispred Dvorca kralja Nikole biti održano „Veče sa timom Barskog ljetopisa“.

U programu, koje će biti koncipirano kao veče dijaloga sa publikom i medijima, učestvovaće: Ksenija Popović – direktorka Festivala, Stefan Rakočević – producent, Vesna Vujošević Labović – producentkinja i urednica pratećeg programa, Mirko Bujišić – organizator, kao i selektori Mila Čordašević (književni program), Vladimir Domazetović (muzički program) i Milun Lutovac (likovni program).
Programom će moderirati Marija Drašković, PR menadžerka Festivala.

“Program zatvaranja zamišljen je kao otvorena press konferencija za medije, ali i veče druženja sa publikom, tokom kojeg će se razmijeniti utisci o ovogodišnjem Festivalu, ali i ideje i sugestije za idući. Cilj je kroz dijalog, a u duhu ideje i jedne od glavnih vizija jubilarnog Ljetopisa da premosti jaz između kulture odnosno umjetnosti i ljudi, čuti glas i mišljenje publike koja je pratila Ljetopis, s obzirom na to da zbog nje i postoji. U skladu sa tim, svi zainteresovani su pozvani da dođu i budu gosti zatvaranja 30. jubilarnog Barskog ljetopisa”, navodi se u saopštenju.

Kratki URL: https://zrcalo.me/?p=5784

Objavio dana kol 21 2017. u kategoriji Novinarstvo, Vijesti. Možete pratiti sve u vezi ovog teksta putem RSS 2.0. Ako želite, prokomentarišite ovaj tekst

Ostavi svoj komentar

Prijava | Administrator MATOKAN