Redakcija

 
 
MATO KANKARAŠ, glavni je urednik, administrator i novinar elektronskogčasopisa za kulturu Zrcalo.
 
Rođen je u Podgorici 1995. đe je pohađao osnovnu školu, nižu muzičku školu i gimnaziju. Završio je specijalističke studije matematike na Prirodno-matematičkom fakultetu u Podgorici na kojem je trenutno magistrand. Radno iskustvo je stekao radeći kao profesor matematike u Gimnaziji „Slobodan Škerović“, nastavnik matematike u OŠ „Štampar Makarije“ i softverski inžinjer u kompaniji Logate d.o.o. Osnivač je nevladinog uduženja „Zrcalo“.
 
Od stranih jezika ima visoko poznavanje engleskog i dobro poznavnja ruskog, dok se solidno služi i njemačkim, španskim, i italijanskim. Veliki je ljubitelj i poznavalac književnosti, istorije i filozofije. Svira gitaru.
 
 
 
 
MILICA KANKARAŠ, zamjenica je urednika i novinar elektronskog časopisa za kulturu Zrcalo.
 
Rođena u Podgorici 1991. đe je pohađala osnovnu školu kao i nižu i srednju muzičku školu na odsjeku za klavir u klasi profesorice Lidije Skender. Uporedo sa klavirom, tokom srednje škole je počela da pohađa privatne časove harfe kod znamenite harfistkinje Milice Barić. Uprkos kratkom rasponu vremena, svoje umijeće je podigla tako brzo da je još tokom srednje nastupala sa Crnogorskim kamernim orkestrom te da je kao izuzetan talenat Fakultet muzičke umetnosti u Beogradu upisala nakon svega tri godine priprema, na kojem je diplomirala među prvima u svojoj generaciji. Radno iskustvo je stekla kroz dugačak niz solističkih i kamernih koncerata, rad u Crnogorskom simfonijskom orkestru kao i prosvjetni rad Umjetničkoj školi za muziku i balet „Vasa Pavić“, đe je osnovala odsjek harfu.
 
Govori engleski i njemački jezik. Ekološki je aktivista.
 
 
 
SAŠA PETROVIĆ, marketinški menadžer, dizajner. Cijeli život mu se vrti oko pisane riječi, jer od projekata koje piše samostalno, pokreće ideje i koristeći svoje organizacione sposobnosti – ideje realizuje bilo samostalno, bilo sa svojim mnogobrojnim poslovnim partnerima.
Prijava | Administrator SPETROV