Zajednička izložba Ane Šušović i Nine Radunović

Zajednička izložba Ane Šušović i Nine Radunović biće otvorena u poneđeljak, 2.decembra u izložbenom holu KIC-a “Budo Tomović”, u 19 sati.

 

Ana Šušović se bavi crtanjem od 2010.godine inspirisana jednim rock bendom koji je u to vrijeme voljela i slušala. Motiv su joj ljubav, divljenje i poštovanje prema ljudima koji stvaraju muziku, glume i drugim javnim ličnostima, ali i prema ljudima koji su joj bliski. Ana je uradila preko 130 portreta, od kojih će izložiti 36, a tehnika je crtačka – grafitna olovka.

 

 

 

Nina Radunović se bavi crtanjem od malih nogu, vremenom je crtanje postalo ozbiljnije i odlučila je da slikarstvo bude njen poziv u budućnosti, pa je samim tim upisala likovnu školu na Cetinju đe trenutno pohađa drugi razred, a nakon srednje škole planira da upiše i akademiju. Motiv su joj ljudi njoj bliski, koji je uvijek podržavaju. U KIC-u će Izložiti 10 svojih omiljenih radova, a tehnika je kombinovana – pastelne boje i grafitna olovka.

 

Izložba će moći da se pogleda do 9.decembra.

 

Kratki URL: https://zrcalo.me/?p=7962

Objavio dana pro 2 2019. u kategoriji Vijesti. Možete pratiti sve u vezi ovog teksta putem RSS 2.0. Ako želite, prokomentarišite ovaj tekst

Ostavi svoj komentar

Prijava | Administrator MATOKAN