Vladimir Cujo Bošković gost tribine “Podgoričke priče”

Jedan grad čine ljudi, njihov rad i stvaralaštvo, u raznim strukama i sferama, koji su sastavni dio društvenog mozaika koji ostaje kao nasljeđe budućim generacijama. Zadatak nas savremenika je da takve ljude i stvaralaštvo ne predamo zaboravu, već da ih afirmišemo, a „Podgoričke priče“ su iz tog razloga i pokrenute. Iz mjeseca u mjesec, svaki novi gost, svaka nova životna i stvaralačka priča, opravdava namjeru KIC-a „Budo Tomović“ da ugosti izuzetne ljude, koji će ispričati „priču više“, anegdotu ili legendu, koje šira javnost nije znala, a što čini istoriju Glavnog grada bogatijom.

Iz tog razloga, pozivamo publiku da 27. oktobra u sali DODEST, u 20h dođe i čuje pregršt starih, a novih, priča, anegdota i legendi koje je sabrao Vladimir Cujo Bošković, svojevrsni hroničar nove i stare Podgorice, a koje će podijeliti sa gledaocima uz pomož moderatora Vanje Kovačevića.

Kratki URL: https://zrcalo.me/?p=9458

Objavio dana lis 24 2022. u kategoriji Vijesti. Možete pratiti sve u vezi ovog teksta putem RSS 2.0. Ako želite, prokomentarišite ovaj tekst

Ostavi svoj komentar

Prijava | Administrator MATOKAN