Virtuoz na violini Miha Pogačnik 3. novembra u KIC-u

Koncert svjetski priznatog slovenačkog virtuoza na violini, vizionara i inovatora Mihe Pogačnika priredićemo u saradnji sa Ambasadom Republike Slovenije u Crnoj Gori u srijedu, 3.novembra, u sali DODEST, od 20 sati.

Miha Pogačnik je čovjek koji vjeruje da muzika i umjetnost mogu promijeniti društvo i učiniti svijet kvalitetnijim i iskrenijim mjestom. On je i motivacioni govornik koji savjetuje svjetske kompanije, osnivač festivala koji se tokom kriznih stanja selio od mjesta do mjesta kako bi muzikom zamijenio patnju, ali je i čovjek koji je prije svega violinista.

Jedinstvena umjetnost Mihe Pogačnika omogućuje mu kretanje kroz više polja, od poslovanja i ekonomije do politike i društvenog aktivizma te kulture i obrazovanja, a njegov metod interdisciplinarnog prenosa sa muzičkih remek-dijela na liderstvo i lični razvoj, inspiriše brojne kompanije svjetski poznatih brendova poput Shell, Novartis, ING, Porsche, Nike i Microsoft, vodećih poslovnih škola, agencija UN-a i skupova poput Alpbacha i Svjetskog ekonomskog foruma. Danas je širom Evrope poznat kao stručnjak za razvoj vođstva, a neki ga nazivaju i vizionarom u tom području.

Kratki URL: https://zrcalo.me/?p=9086

Objavio dana stu 1 2021. u kategoriji Vijesti. Možete pratiti sve u vezi ovog teksta putem RSS 2.0. Ako želite, prokomentarišite ovaj tekst

Ostavi svoj komentar

Prijava | Administrator MATOKAN