Veče sa piscem Stefanom Simićem

Veče sa piscem Stefanom Simićem pod nazivom “Teatar iskrenosti” biće održano u organizaciji Kulturno – informativnog centra “Budo Tomović” 25. novembra u Multimedijalnoj sali KIC-a, sa početkom u 19 sati.

 

“Teatar iskrenosti” je nestandardno književno veče otvorene forme, koje predstavlja spoj monodrame, tribine, ispovijesti, kabarea i stand up-a. Pisac najavljuje ovo veče kao “nezaboravno, prepuno radosti, dubine, iskrenosti, nadahnuća, smijeha, svega onoga što danas nedostaje i razbija ustaljene forme.”

 

Stefan Simić rođen je 1989. godine u Paraćinu. Studirao je sociologiju, a bavi se pisanjem proze i poezije. Do sada je objavio četiri knjige: “Pustite nas” (2012), “Odjeci ljudskog” (2013), “Generacijama koje rastu bez poezije” (2016) i “Rekoh…i olakšah dušu” (2019), ali ono po čemu je najprepoznatljiviji su upravo književne tribine koje godinama održava u zemljama regiona. Specifičnim stilom pisanja, kao i zanimljivim načinom izražavanja na svojim nastupima, privukao je veliku pažnju javnosti u Srbiji i regionu.

Kratki URL: https://zrcalo.me/?p=7885

Objavio dana stu 22 2019. u kategoriji Vijesti. Možete pratiti sve u vezi ovog teksta putem RSS 2.0. Ako želite, prokomentarišite ovaj tekst

Ostavi svoj komentar

Prijava | Administrator MATOKAN