Tribina sa propusnicama plus obuka 25 eura

Po prvi put u KIC-u ”Budo Tomović” imamo organizovanu tribinu sa propusnicama (sjutra, 23.11.) a nakon nje seminar od dva sata za samo 25 eura. Doktor Rajović obučiće svakog roditelja koji to želi kako da od svog rođenog napravi inteligentnije ili čak genijalno dijete. Treba samo donijeti 25 eura, kontaktirati Radmilu Gvojić na telefon 067 257 479 i doći u srijedu u 17.30 časova.

rajovic

Uvaženi profesor dr Ranko Rajović je inače predsjednik komiteta svjetske MENSE i odlučio je da zaradi dobru svotu pa će opamećivati roditelje prvo u Podgorici pa onda u Baru, Budvi, Ulcinju i Kotoru. Da li je ovaj fini biznis na ”naučnoj” osnovi organizovao Sekretarijat za kulturu grada ili neko treći – nije nam poznato.

Za razliiku od dr Rajovića, profesor doktor, akademik Vladeta Jerotić cio svoj životni vijek drži besplatna predavanja ali, na žalost, nikada nije gostovao u KIC-u ”Budo Tomović”, iako su njegova predavanja transformisala živote ko zna koliko hiljada ljudi odnosno porodica.

Kratki URL: https://zrcalo.me/?p=5261

Objavio dana stu 22 2016. u kategoriji Novinarstvo, Vijesti. Možete pratiti sve u vezi ovog teksta putem RSS 2.0. Ako želite, prokomentarišite ovaj tekst

Ostavi svoj komentar

Prijava | Administrator MATOKAN