Trg od oružja kao Trg od pjesme i igre

 

Kotorski festival pozorišta za djecu od sinoć je obogaćen i programom plesnih grupa na Trgu od oružja, koji se pretvara u trg igre i pjesme. Tako će biti sve do 12. jula, do kada traje Festival. Prva je plesala grupa “Beskraj” iz Kotora a zatim i članovi Dječjeg pozorišta mjuzikla – Kotor, NVU Djeca Tivta i JU Dječiji savez Podgorica.

Ljetnja pozornica, Luda šuma (4+) | Glej teatar Ljubljana, Dječije kazalište Dubrava, Zagreb, Foto: Duško Miljanić

Ljetnja pozornica,
Luda šuma (4+) | Glej teatar Ljubljana, Dječije kazalište Dubrava, Zagreb, Foto: Duško Miljanić

Na Ljetnjoj pozornici večeras, 08.07. u 21.30 časova, u sklopu glavnog pozorišnog programa biće izvedena predstava “Karmen”, Regionalnog lutkarskog pozorišta “Teremok Vologda” iz Rusije. Predstavu je režirao poznati ruski reditelj Boris Konstatinov, dobitnik najznačajnijih ruskih pozorišnih nagrada.

Sjutra, 09.07. u 21.30 biće odigrana predstava “Priča o konju”, Dečjeg pozorišta iz Subotice u režiji Živomira Jokovića.

Na Pjaci od kina u sklopu pratećeg programa sinoć su nastupili članovi JPU “Radost” Kotor i prikazali predstavu “Snežana, patuljci i ekipica iz vrtića”.

U Risnu, u sklopu Međunarodnog festivala gudača koncert su održali učenici Muzičke škole “Andre Navara” iz Podgorice.

Glej teatar Ljubljanja i Dječje kazalište Dubrava iz Hrvatske izveli su predstavu “Luda šuma”.

Kratki URL: https://zrcalo.me/?p=3440

Objavio dana srp 8 2015. u kategoriji Izvještaj, Novinarstvo. Možete pratiti sve u vezi ovog teksta putem RSS 2.0. Ako želite, prokomentarišite ovaj tekst

Ostavi svoj komentar

Prijava | Administrator MATOKAN