Škola stripa i ilustracije u Narodnoj biblioteci Budve

Veliko interesovanje vlada za Školu stripa i ilustracije koju u Narodnoj biblioteci Budve vodi strip autor i ilustrator Simon Vučković, te je broj polaznika do 11 godina skoro popunjen. S tim u vezi, novi članovi biće primljeni po sljedećim uslovima: potrebno je donijeti sveske ili fascikle u kojima se nalaze đečiji crteži; nije poželjno da to budu radovi koji su đeci zadati u sklopu nastave osnovne škole; radovi ne treba da budu stariji od godinu dana; na navedenom predatom materijalu ispisati ime i prezime đeteta, roditelja za kontakt i broj telefona; predaja crteža na pregled se vrši ponedjeljkom, utorkom i srijedom u radnom vremenu Narodne biblioteke Budve. U roku od sedam dana nakon dostavljanja crteža biće kontaktirani roditelji i obaviješteni o prijemu kandidata.

Za polaznike starije od 12 godina radionica je otvorena za prijem članova bez procedure. Dovoljno je doći na početku nastavnog termina, u čitaonici Narodne biblioteke Budve četvrtkom od 16 do 17 sati i 30 minuta. Za sve polaznike radionice važi pravilo da od materijala za crtanje donose školski pribor (olovke, gumice, drvene bojice, flomastere…) i svesku bez linija ili blok za crtanje.

Kratki URL: https://zrcalo.me/?p=9452

Objavio dana lis 22 2022. u kategoriji Vijesti. Možete pratiti sve u vezi ovog teksta putem RSS 2.0. Ako želite, prokomentarišite ovaj tekst

Ostavi svoj komentar

Prijava | Administrator MATOKAN