“Škola slikanja za treću dob” u Narodnoj biblioteci Budve

U organizaciji Narodne biblioteke Budve sa idejom o potrebi pune integracije starijih lica u životnu zajednicu kroz obrazovanje i razvoj sposobnosti, od petka, 1.marta biće pokrenuta tromjesečna “Škola slikanja za treću dob” koju će svakog petka u terminu od 18 do 20 časova u prostorijama Narodne biblioteke voditi slikarka Rajka Kujundžijević.

Materijal za slikanje polaznicima radionice obezbjeđuje Biblioteka.

Uz asistenciju slikarke Rajke Kujundžijević polaznici, pripadnici treće dobi, naučiće različite likovne tehnike- crtež, akvarel, pastel, akril, kolaž, kombinovanu tehniku i sl. Biće ovo prilika da se okušaju u slikarstvu kao i da iskažu talente i sposobnosti likovnog izražavanja, ali i način da Biblioteka angažovanjem pokaže da misli o najstarijim sugrađanima. Po završetku tromjesečne Škole slikanja biće organizovana i izložba radova nastalih na radionici.

Narodna biblioteka Budve poziva sve zainteresovane starije sugrađane da dođu u petak u 18 časova u Biblioteku i kroz druženje, zabavni i edukativni sadržaj pokažu kreativnost.

I ova radionica je, kao i sve ostale koje se odvijaju u Narodnoj biblioteci Budve – besplatna.

Kratki URL: https://zrcalo.me/?p=6849

Objavio dana ožu 1 2019. u kategoriji Vijesti. Možete pratiti sve u vezi ovog teksta putem RSS 2.0. Ako želite, prokomentarišite ovaj tekst

Ostavi svoj komentar

Prijava | Administrator MATOKAN