Promocija knjige “Bila jednom jedna bajka” u KIC-u

Knjiga “Bila jednom jedna bajka” autorke Ane A. Ičević Vuković biće promovisana u poneđeljak, 19.jula, u Multimedijalnoj sali KIC-a “Budo Tomović” od 20 sati. Učesnici promocije, uz autorku, su: rezenzent mr Slobodan Čurović, u ime Izdavačke kuće Grafički atelje Mirko Rakočević, književnik i novinar Gordan Čampar i novinarka Televizije Budva Dušica Vugdelić.

“Ova knjiga je herbarijum dobrih i blagih riječi. Ima nečeg tepalačkog, originalnog u današnjem použasavanju od nevjernih i ledenih stihova iritirajuće postmoderne, koja je više tehnicistički okrenuta igrarijama, vještačkim zasipanjem frazeološke modernosti i napregnutosti izraza, ali bez emocije, bez onog neuhvatljivog što se ne može objasniti, što treba doživjeti. E to nam velikodušno poklanja autorka, ma koliko bila u svom svijetu, tražeći otklon i utjehu, ali i pozivajući na komunikaciju, da kroz njene oči, dosanjamo njen započeti san.” recenzent mr Slobodan Čurović

Ana Aca Ičević Vuković rođena je u Podgorici 1982.godine. Objavljivala je pjesme u zbornicima pjesama „Na latici“ u izdanju Narodne biblioteke „Radosav Ljumović“ i osvojila prvo mjesto na takmičenju „Majski susreti djece pjesnika Jugoslavije“ u Kragujevcu 1996.godine. Svoju prvu zbirku pjesama pod nazivom „Umrli smo jednom, a nismo živjeli nikad“ objavila je 1997. godine kao učenica srednje Ekonomske škole „Mirko Vešović“ u Podgorici.

 Shodno odluci IJZCG broj mjesta je ograničen, a dezinfekcija ruku, fizička distanca i nošenje zaštitnih maski u svim javnim zatvorenim prostorima je obavezno!

Kratki URL: https://zrcalo.me/?p=8861

Objavio dana srp 17 2021. u kategoriji Vijesti. Možete pratiti sve u vezi ovog teksta putem RSS 2.0. Ako želite, prokomentarišite ovaj tekst

Ostavi svoj komentar

Prijava | Administrator MATOKAN