Promocija 14. broja časopisa Krug mladih

U subotu, 21. decembra sa početkom u 17h u Narodnoj biblioteci Budve biće održana promocija 14. broja časopisa Krug mladih. Promociju organizuju JU Narodna biblioteka Budve, koja je suizdavač ovog broja  i NVO Sedma sila mladih, kao izdavač.

Tim povodom biće upriličen razgovor na temu „Šta za mene znači novinarstvo?“ u kojem će učestvovati članovi redakcije „Kruga mladih“ i prenijeti novinarska iskustva koja su sticali na radionicama  novinarskog i kreativnog pisanja, a koje su se odvijale u  Narodnoj biblioteci Budve.

U ovom broju „Krug mladih“ donosi tekstove na temu emigracije mladih i odlaska iz Crne Gore, istraživanja kako predrasude i stereotipi utiču na naš život, tekstove o Prvom srpskom bukvaru i manastiru Gradište, o inkluziji djece i mladih sa smetnjama u razvoju, afirmiše mlade umjetnike, sportiste, i promoviše omladinski aktivizam, sadrži tekstove o globalnim i lokalnim ekološkim problemima, lažnim vijestima i o etičkom novinarstvu.

Časopis je realizovan i publikovan uz podršku donatora.    

Časopis „Krug mladih“ br. 14 predstavlja dio projekta „Birajte aktivizam vjerujući u njegovu moć“ koji sprovodi NVO „Sedma sila mladih“ uz finansijsku podršku Opštine Budva, na osnovu odluke Komisije za raspodjelu dijela sredstava za NVO za 2019. godinu. Projekat je u službi afirmacije mladih i unapređenja njihovog položaja u lokalnoj zajednici, te doprinosi razvoju omladinske politike na lokalnom nivou, što je jedan od prioriteta Opštine Budva.

Sadržaj časopisa predstavlja isključivu odgovornost autora i ne odražava stav donatora.

 

Kratki URL: https://zrcalo.me/?p=7992

Objavio dana pro 21 2019. u kategoriji Vijesti. Možete pratiti sve u vezi ovog teksta putem RSS 2.0. Ako želite, prokomentarišite ovaj tekst

Ostavi svoj komentar

Prijava | Administrator MATOKAN