Predstava „Lice“ gostuje u Kolašinu i Golubovcima

Predstava „Lice“ rađena u produkciji Centra za Kulturu Berane gostovaće u Centru za kulturu u Kolašinu 03. februara i u Kulturno informativnom centru Golubovci 04. Februara. Predstva je rađena po tekstu Aleksandra Galina, a u režiji Zorana Rakočevića.

Gubljenje identiteta tema je, svakako, u širem planu, ali uži fenomen koji nas naziva odnosi se na pojavu nestanka ličnog opisa čovjeka pred opskurnim naletom brzog sumnjivog kriminalno stečenog novca koji se uvukao u sve pore društva i koji narušava brak kao najmanju porodičnu zajednicu.

Podjelu čine: Danilo Lončarević, Vanja Jovićević, Đorđije Tatić i Maša Labudović. Scenografiju i kostimografiju potpisuje Ivanka Vana Pelević. Producentkinja predstave je Jelena Šoškić.

Projekat je finansiran uz pomoć sredstava obezbijeđenih putem Konkursa za realizaciju programa „Razvoj kulture na sjeveru“ Ministarstva kulture i uz podršku Opštine Berane.

Projekat su podržali Novi dom Simpo i Obuća Minja.

Takođe, 26. februara predstava će gostovati u Centru za kulturu Tivat, a 27. u Kulturnom Centru u Kotoru.

Kratki URL: https://zrcalo.me/?p=8100

Objavio dana sij 31 2020. u kategoriji Vijesti. Možete pratiti sve u vezi ovog teksta putem RSS 2.0. Ako želite, prokomentarišite ovaj tekst

Ostavi svoj komentar

Prijava | Administrator MATOKAN