Predavanje Krešimira Mišaka

Predavanje poznatog novinara, muzičara i pisca Krešimira Mišaka na temu “Transhumanizam, čovjek i budućnost” biće održano u organizaciji Holističkog centra “Velji Neven” u petak, 1.novembra, u sali DODEST, u 20 sati.

 

Krešimir Mišak. široj publici je poznat kao voditelj emisije “Na rubu znanosti”. Početak njegove muzičke karijere naznačio je angažman u grupi “Fantomi”. Mišak je krajem 90-ih djelovao u nekoliko muzičkih sastava (npr. Građani i Virusi), a od 2006. nastupa kao pjevač i gitarista sastava “Hakuna matata”. U ulozi radijskog voditelja okušao se još kao srednjoškolac, postavši student novinarstva, počeo je pisati za alternativni časopis “Svjetlost”. Pisao je i za “Modru lastu” i brojne druge časopise. Nakon završenih studija dobio je stalni posao u Obrazovnom (dječjem) programu Hrvatskog radija. Godine 2002. počeo je voditi (i uređivati) kultnu emisiju “Na rubu znanosti”, posvećenu alternativnim temama kao što su Atlantida, NLO, duhovnost, futurizam, teorije urote i slično. On govori o poznatim temama na nov i intrigantan način. Inspiriše i izaziva, obrađujući teme od izuzetne važnosti, kako za pojedinca, tako i za društvo u cjelini.

 

Cijena ulaznice je 10 eura, a za više informacija oko prodaje i rezervacije pozovite broj 069 029 889.

 

Kratki URL: https://zrcalo.me/?p=7798

Objavio dana stu 1 2019. u kategoriji Vijesti. Možete pratiti sve u vezi ovog teksta putem RSS 2.0. Ako želite, prokomentarišite ovaj tekst

Ostavi svoj komentar

Prijava | Administrator MATOKAN