Otvoren SKSC u Podgorici

slikaaaaaVrpcu Sportskog kulturnog i studentskog centra pored rektorke Radmile Vojvodić i premijera Mila Đukanovića  prekinuo je, danas, svršeni student i predsjednik Studentskog parlamenta Univerziteta Crne Gore, Miloš Pavićević, koji je prisutan bio i prilikom polaganja kamena temeljca za ovaj objekat (2013.).

Objekat se nalazi na Cetinjskom putu neposredno iza zgrade tehničkih fakulteta u Podgorici što je ujedno i nedaleko od Univerziteta Donja Gorica.

Vrijednost objekta u kojem će biti smješten Sportski i kulturni centar Univerziteta Crne Gore iznosi oko 3.300.000 eura, a dvorana ima preko 5400 kvadratnih metara i oko 750 mjesta na tribinama. Sala je opremljena za sve dvoranske sportove, a objekat sadrži i multimedijalnu salu, koja će se koristiti za različite konferencijske i kulturne aktivnosti. Za radove na izgradnji objekta bila je zadužena Direkcija javnih radova.

Kratki URL: https://zrcalo.me/?p=4464

Objavio dana stu 17 2015. u kategoriji Vijesti. Možete pratiti sve u vezi ovog teksta putem RSS 2.0. Ako želite, prokomentarišite ovaj tekst

Ostavi svoj komentar

Prijava | Administrator MATOKAN