Otvoren konkurs ”Moja naučnofantastična pjesma/priča”

NVO Dramski  studio  Budva  i  JU Narodna biblioteka Budva, u okviru sedmog po redu  festivala književnosti za djecu “MALE MORSKE PJESME I PRIČE” koji će se održati od 30. marta – 2. aprila 2020. godine, raspisuju konkurs na temu “MOJA NAUČNOFANTASTIČNA PJESMA/PRIČA” za učenike osnovnih škola od IV do IX razreda. Konkurs je otvoren do 15. marta. Pobjednike konkursa očekuje učešće na Festivalu kao  i vrijedne nagrade. 

Festival je od Minstarstva prosvjete dobio saglasnost  i podršku za njegovu  realizaciju i od  Zavoda za školsvo  stručno mišljenje i preporuku  kao doprinos otvorenog dijela kurikuluma u predmetnom programu crnogorsko-srpski, bosanski, crnogorski jezik i književnost.

Potpisane pjesme i priče, uz navedeni razred,naziv škole , grad, ime i prezime mentora, adresu i telefon škole, slati na e-adresu malemorske@gmail.com , a više informacija može se dobiti putem telefona +38269560221.

Cilj  festivala je afirmacija književnog stvaralaštva kod djece, razvijanje ljubavi prema knjizi  i pisanju  i edukativnog je karaktera. Gosti festival su renomirani pisci i umjetnici  iz zemlje i regiona.

Kratki URL: https://zrcalo.me/?p=8148

Objavio dana velj 19 2020. u kategoriji Novinarstvo, Vijesti. Možete pratiti sve u vezi ovog teksta putem RSS 2.0. Ako želite, prokomentarišite ovaj tekst

Ostavi svoj komentar

Prijava | Administrator MATOKAN