Osmi dan KotorArt-a

Gradsko pozorište Podgorica izvelo je predstavu Aleksandra Popovića ,,Snježana i sedam patuljaka” u režiji Veljka Mićunovića, na osmom danu KotorArta. Pored savremene Snježane, promovisana je knjiga za đecu i mlade “(NE) Pitaj me kako sam” Ivane Lukić i izvedena predstava sa istoimenom adaptacijom.

Na devetom danu festivala, na glavnom programu, svi znatiželjni istraživači i ljubitelji letjenja, mogu uživati u predstavi ,,Kako je otkriveno letenje” (20.00h, Kulturni centar) koja je nastala po motivima istoimene priče Margarita Minkova a nakon toga može se pogledati predstava ,,Kinez” urađena po drami Maje Todorović.

Art- Violin-Cello Players

Na Trgu od oružja biće održan nastup ,,Radost i gosti” u izvedbi JPU Radost u 19.30h a nakon njih, takođe na glavnom trgu, biće izveden nastup Art grupe Montenegro ,,Sedam godina sa nama” u 21.30h.

Na trgu Sv. Luke u 20h otvoriće se izložba crteža i slika  Djeca Djeci, škole Cambridge iz BiH.

Za ljubitelje muzike, na VII Festivalu gudača na repertoaru je završni koncert orkesta sa solistima, uz dirigenta Vilija Ferdinandija. Na sceni za mlade u 22h u Atrijumu Kulturnog centra može se pogledati predstava “Zeko, zeko”.

Kratki URL: https://zrcalo.me/?p=4974

Objavio dana srp 9 2016. u kategoriji Izvještaj, Novinarstvo. Možete pratiti sve u vezi ovog teksta putem RSS 2.0. Ako želite, prokomentarišite ovaj tekst

Ostavi svoj komentar

Prijava | Administrator MATOKAN