NB Budva na 14. Međunarodnom sajmu knjiga u Podgorici

Na ovogodišnjem, 14. Međunarodnom podgoričkom sajmu knjiga i obrazovanja od 4. do 11. aprila, Narodna biblioteka Budve predstaviće se promocijama i izložbom, kao i svojim izdanjima na štandu. Na otvaranju Sajma u četvrtak, 4.aprila u 20h publika će biti u prilici da prisustvuje otvaranju izložbe „Mediteranski lûk Krsta Ivanovića“, u podnaslovu: Pisac i hroničar Budve i mletačkog teatra, autorke Božene Jelušić. Izložba u sali “Stefan Mitrov Ljubiša” moći će se pogledati za vrijeme trajanja Međunarodnog podgoričkog sajma knjiga i obrazovanja.

U nedjelju, 7. aprila u 11 časova knjigu “Kulturna baština” dr Miroslava Luketća će pored autora predstaviti dr Predrag Zenović i Gordana Ljubanović. Istog dana u 19 časova predstavićemo “Saglasja – političko-filozofske oglede” dr Predraga Zenovića, a o knjizi će pored autora govoriti doc. dr Vladimir Pavićević. Roman “Histerije Beograda” autora Đorđa Gregovića biće predstavljen na podgoričkom sajmu u srijedu, 10. aprila u 18 časova. O Gregovićevom romanu govoriće spisateljica Katarina Sarić, a moderatorka će biti Stanka Stanojević. Roman je objavljen u suizdavaštvu Narodne biblioteke Budve i Biblioteke Milutin Bojić u Beogradu.

Posljednjeg dana Sajma, u četvrtak, 11. aprila u 17 časova predstavićemo još jednu publikaciju Narodne biblioteke Budve, zbirku poezije “Svejadno mi je i ostale dijagnoze socijale” autorke Katarine Sarić. Sa autorkom će razgovarati Stanka Stanojević a u muzičkom dijelu promocije nastupiće reper Nemanja Đorđević. Sve promocije Narodne biblioteke Budve odvijaće se u sali “Stefan Mitrov Ljubiša” gdje će biti postavljena već pomenuta izložba „Mediteranski lûk Krsta Ivanovića“.

Posjetite štand Narodne biblioteke Budve na podgoričkom Sajmu knjiga i svojim prisustvom uveličajte promocije naših izdanja.

Kratki URL: https://zrcalo.me/?p=7066

Objavio dana tra 4 2019. u kategoriji Vijesti. Možete pratiti sve u vezi ovog teksta putem RSS 2.0. Ako želite, prokomentarišite ovaj tekst

Ostavi svoj komentar

Prijava | Administrator MATOKAN