NAJVEĆIM SLOVIMA O SITNIM LOPOVIMA

pobjeda-novineZa sitne lopove čija krivica još nije utvrđena „Pobjeda“ obezbjeđuje najveća slova na prvoj stranici.O velikim lopovima „Pobjeda“ ne može da piše kritike. Ne samo zato što ih glavni urednik podržava i slavi kao izuzetno sposobne već što je to glasilo inkorporirano u nemoral. Njeni novinari i sitni urednici ne primaju plate jer su ih ubijedili da treba da budu srećni što služe vlast: državnu i kućnu.

Godne 587. prije nove ere Jerusalim (grad mira) osvaja i spaljuje Navuhodonosor. Stanovnici su zarobljeni i odvedeni u Vavilon. Vraćauju se 50 godina kasnije i s naporom, ponovo, izgrađuju Jerusalim. Ovoga puta su sagrađeni i bedemi, da bi grad bio zaštićen. Stanovnici Crne Gore, dva ipo milenijuma kasnije, padaju pod vlast novih komunista. Prošlo je 25 mehaničkih, Njutnovih godina. Treba li da prođe još 25 godina, koliko traje ciklus osvješćivanja onih koji ne znaju istoriju, ni globalnu, ni nacionalnu? Vjernici kažu: aktuelna vlast će do te godine biti biološki mrtva a njeni poklisari, hitre sluge i njihovi potomci će platiti visoku cijenu nemorala i sistemske korupcije.

Kratki URL: https://zrcalo.me/?p=2172

Objavio dana sij 19 2013. u kategoriji Komentar. Možete pratiti sve u vezi ovog teksta putem RSS 2.0. Ako želite, prokomentarišite ovaj tekst

1 Komentar za “NAJVEĆIM SLOVIMA O SITNIM LOPOVIMA”

  1. Žarko

    Već ka se prati neka štampa moj izbor je Pojeda,nekad su to bile Vijest koje danas ne liče ninašto.O onom glibavom danu da i ne govori.Pa što to pratit danas?Kad se piše o kriminalu tu treba mnogo detalja da nebi prešli u zono žute štempe.I mislim kad je Pojeda u pitanju da je bitnije da novinar prenese što se neđe desilo,no de čitamo mišljenje novinara o dešavanju,ima tu razlike.

Ostavi svoj komentar

Prijava | Administrator MATOKAN