Nađa Janković ide na ARTlink

nadjauspanijiKotoranka Nađa Janković predstavljaće Crnu Goru na “ARtlink” festivalu u Beogradu, koji na jednom mjestu okuplja najveće muzičke talente Balkana.

Mlada i izrazito talentovana gitaristkinja je već osvojila više značajnijih nagrada. Između ostalog je osvojila prvo mjesto na međunarodnom festivalu i takmičenju klasične gitare “Jovan Jovičić”  kao i drugo mjesto na svjetskom takmičenju “Guitar foundation of America 2015” u Oklahoma Sitiju.

ŠOSMO “Vida Matjan” iz Kotora u saradnji sa Međunarodnim festivalom KotorArt organizovaće i zimsku koncertnu sezonu,od novembra do juna  2015/16 godine, tokom koje će koncert održati upravo Nađa Janković.

“Škola će Nađi pružiti podršku tako što će joj pružiti priliku da pored internacionalnih scena zasija i na lokalnon, te će se naći na reprtoaru zimske koncertne sezone koju pokrećem u našem gradu”, rekla je direktorica ŠOSMO “Vida Matjan” Laura Jovanović.

 

 

Kratki URL: https://zrcalo.me/?p=4333

Objavio dana lis 6 2015. u kategoriji Stav. Možete pratiti sve u vezi ovog teksta putem RSS 2.0. Ako želite, prokomentarišite ovaj tekst

Ostavi svoj komentar

Prijava | Administrator MATOKAN