Motorhead – The world is yours

Ova čuvena trojka na čelu sa legendarnim Lemmy-jem očigledno ne želi da stane kada je u pitanju rock’n’roll, naprotiv dokazuju novim albumom da energija pršti iz njih i da je to zvuk koji se od njih očekuje. Kao što rekosmo zvuk po tragu starih albuma, prljavi zestoki  hard rock, metal zvuk koji u deset pjesama donosi mnogo snage po kojem su prepoznatljivi.

Produkcija idelalna, pjesme odlicno aranžmanski uradjene, boje instrumenata fenomenalne i vokal na koji smo navikli i iz kojeg se osjeća čisti rock naboj i život jednog od najvećih ikona rock muzike danas. Pjesme kao što su „Born to lose“, „Devils in my head“, „Outlaw“, „Rock’n’roll music“, „Bye bye bitch bye bye“ jasno oslikavaju tematiku ovog albuma. Veoma je bitno to što u rock muzici danasnjice je primjetno da bendovi starijeg muzičkog staža izbacuju fenomenalne albume nasuprot nekim novim snagama.

Ovaj album dočarava u potpunosti to stanje, brzo, snažno, energično, pomalo heavy, na momente i pank roll donosi slušaocu sliku kako rock muzika treba da zvuči u svom prostom ali fantastičnom obliku kakav nam donosi Motorhead još jednim albumom.

Lista pjesama:

1. “Born to Lose”

2. “I Know How to Die

3. “Get Back In Line”

4. “Devils In My Head

5. “Rock ‘n’ Roll Music

6. “Waiting for the Snake

7. “Brotherhood of Man

8. “Outlaw”

9. “I Know What You Need”

10. “Bye Bye Bitch Bye Bye”

 

DjordjepunX

Kratki URL: https://zrcalo.me/?p=921

Objavio dana pro 17 2010. u kategoriji Muzički. Možete pratiti sve u vezi ovog teksta putem RSS 2.0. Ako želite, prokomentarišite ovaj tekst

Ostavi svoj komentar

Prijava | Administrator MATOKAN