Mađarska Tina Turner u okviru KotorArta

Visoko cijenjena pop-rok zvijezda u Mađarskoj, Ildiko Keresteš, nastupa na XVIII KotorArt Don Brankovim danima muzike u četvrtak, 1. avgusta, sa početkom u 21h u Luštici Bay. Ova svestrana umjetnica, poznata i kao mađarska Tina Tarner, publici će se predstaviti ne samo svojim hitovima, već i onim svijetskim, poput hitova grupe AC/DC, Tine Tarner i drugih pop i rock izvođača. Koncert se organizuje u saradnji sa festivalskim dugogodišnjim prijateljima, Lušticom Bay, a dio je programa Nedjelje Mađarske kulture u Crnoj Gori, projekta Ministarstva vanjskih poslova i trgovine Mađarske.

Besplatan prevoz na dvočasovni koncert za sve zainteresovane je obezbijeđen iz Kotora (zgrada Zavoda za zapošljavanje) i Tivta (stara autobuska) sa polascima iz oba grada u 20 sati, i povratkom po završetku koncerta.

Ildiko Keresteš na sceni je preko 25 godina. Ona je pjevačica, autorka pjesama, a radi kao glumica u pozorištu, na filmu i televiziji. Kao pjevačica, snimila je šest albuma za koje je dobila brojne nagrade, a na svakom od njih nalazi se niz poznatih hitova. Doprinijela je realizaciji više od pedeset albuma, od kojih je polovina u rangu zlatnih, dok su neki od njih i platinasti. Svako ko jednom čuje njen dubok i oštar glas, nikada ga neće zaboraviti. Njen specifičan umjetnički izraz nije karakterističan samo po izvanrednoj boji glasa, već i po njenom stavu, dramatičnoj snazi, ličnosti i talentu koji publika prepoznaje i za koji se zauvijek vezuje.

Kratki URL: https://zrcalo.me/?p=7499

Objavio dana kol 1 2019. u kategoriji Vijesti. Možete pratiti sve u vezi ovog teksta putem RSS 2.0. Ako želite, prokomentarišite ovaj tekst

Ostavi svoj komentar

Prijava | Administrator MATOKAN