Januarski repertoar KIC-a „Budo Tomović“

kic podgorica

Kulturno – informativni centar „Budo Tomović“ nakon novogodišnjih i božićnih praznika nastaviće sa programskim repertoarom već od 15.januara.

Veče posvećeno bendu SMAK biće održano u organizaciji Kulturno – informativnog centra “Budo Tomović” i NVO Muzika alternativa kultura u petak, 15.januara, u Velikoj sali KIC-a, sa početkom u 20 sati.Crnogorski muzičari će odsvirati najveće hitove poznate kragujevačke grupe uz koje su odrastale mnoge generacije rokera.

Ulaznice će biti u prodaji od 11.januara i moći će da se kupe po cijeni od 2 eura, a za rezervaciju možete pozvati broj 020 664 237.Za više informacija pozovite 069 501 897 (Damir Ibišević, NVO Muzika alternativa kultura)

 

Revija najpoznatijih mjuzikla koji su ovaj filmski žanr vratili na velika vrata filmske umjetnosti biće održana u okviru filmskog programa KIC-a „Budo Tomović“ od 18. do 21.januara. U okviru revije biće prikazani sljedeći filmovi: „Moje pjesme, moji snovi“, „Pjevajmo na kiši“, „Isus Hrist superstar“ i „Kosa“. Filmovi će biti prikazani u Sali DODEST sa početkom u 20 časova, a ulaz je besplatan.

 

Koncert sufijske muzike biće održan u saradnji Turskog kulturnog centra i Kulturno – informativnog centra „Budo Tomović“ u petak, 22.januara, u Velikoj sali KIC-a, sa početkom u 19 sati. Ulaz je besplatan. Za više informacija pozovite 020 652 800 (Turski kulturni centar)

 

Koncert gudačkog kvarteta Beogradske filharmonije koji će otvoriti zimsku koncertnu sezonu u okviru muzičkog programa KIC-a „Budo Tomović“ biće održan u utorak, 26.januara, u  Modernoj galeriji Muzeja i galerije Podgorice (ul. Marka Miljanova br. 4), sa početkom u 20 sati.Na premijernom koncertu u Podgorici, Gudački kvartet Beogradske filharmonije izvešće djela Dejana Despića (Počasnica Stevanu Mokranjcu), Volfganga Amadeusa Mocarta (gudački kvartet KV 421, d-mol) i Morisa Ravela (gudački kvartet F-dur).

 

Promocija knjige  “Kad dodirneš dno” autora Josipa Tripovića biće održana u utorak, 26.januara, u Multimedijalnoj sali KIC-a “Budo Tomović”, sa početkom u 19 sati. O knjizi će govoriti prof.dr Igor Lakić i autor, a odlomke iz knjige čitaće Nemanja Tripović i Miomir Đurović.

 

Veče klapa iz Crne Gore biće održano u organizaciji Kulturno – informativnog centra “Budo Tomović” i Centra za razvoj i očuvanje kulture manjina u petak, 29.januara u Velikoj sali KIC-a „Budo Tomović“, od 19 časova. Ulaz je besplatan Za više informacija pozovite: 020 223 365 (Centar za razvoj i očuvanje kulture manjina )

 

Kratki URL: https://zrcalo.me/?p=4577

Objavio dana sij 8 2016. u kategoriji Izvještaj. Možete pratiti sve u vezi ovog teksta putem RSS 2.0. Ako želite, prokomentarišite ovaj tekst

Ostavi svoj komentar

Prijava | Administrator MATOKAN