“Idila se u snu snila” u KIC-u

Zbirka pjesama Milana Gajića “Idila se u snu snila”, koji dolazi iz Beograda, a rodom je iz Prištine biće premijerno predstavljena podgoričkoj publici u utorak, 14.maja, u Multimedijalnoj sali KIC-a  “Budo Tomović” u 20 sati.

Moderator programa će biti poznato TV lice Dušica Vugdelić, a pjesme će kazivati glumac Danilo Čelebić, član Crnogorskog narodnog pozorišta. Veče će muzički obojiti vokalna umjetnica Tamara Pavićević.

Zbirka pjesma “Idila se u snu snila” je nastala kao potreba da se oplemeni stvarnost ljubavlju i stvarnim osećajima koji osmišljavaju postojanje i daju odgovor na pitanje “Zašto postojimo?”. Ova zbirka najavljuje nesebično davanje i poziva na pomirenje, uskraćuje loše misli i nagoni na otkrivanje suštine bitisanja. Idila je otkriće svakodnevne radosti i ispunjenost sitnicama koje prevazilaze svaku prepotentnu pretpostavku da je život ono što prolazi mimo nas. Idila upravo ukazuje na to da je život momenat ispunjen ljubavlju.

Zbirka je nedavno predstavljena u Beogradu i u Banjaluci.

Milan Gajić je rođen 1992. godine u Prištini. Nakon srednje škole počinje profesionalno da se bavi fudbalom i postaje kadetski reprezentativac Srbije. Dugo godina je živio u Češkoj, Slovačkoj, Švajcarskoj, Indiji i Rusiji, nakon čega se vratio u Srbiju i započeo obrazovanje. Redovan je student Pravnog fakulteta u Beogradu.

Kratki URL: https://zrcalo.me/?p=7214

Objavio dana svi 13 2019. u kategoriji Vijesti. Možete pratiti sve u vezi ovog teksta putem RSS 2.0. Ako želite, prokomentarišite ovaj tekst

Ostavi svoj komentar

Prijava | Administrator MATOKAN